Mogelijkheden

EVENEMENT/DINER/RECEPTIE

The Dutch Pianist verzorgt sfeervolle muzikale ondersteuning tijdens uw evenement, diner of receptie. De stijl- en repertoirekeuze kan worden aangepast aan elke gelegenheid. Live (achtergrond) pianomuziek geeft uw evenement net dat beetje extra. Het geluidsniveau is zodanig dat uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten maar toch van de muziek kunnen genieten.

Gijs van Winkelhof 2016-2

HUWELIJKSCEREMONIE/RECEPTIE

De huwelijksceremonie bevat meestal 3 á 4 muziekmomenten, bijvoorbeeld de binnenkomst van het bruidspaar, het tekenen van de akte en een mooi slotlied. Het voordeel van live pianomuziek is dat ieder lied gespeeld kan worden. Dit kunnen nummers zijn van alle bestaande artiesten, bands, films, zelfs van DJ’s. Hierdoor kan het echt persoonlijk gemaakt worden. Zelfs nummers die in eerste instantie niet geschikt lijken kunnen zo bewerkt worden dat ze toch passen binnen een huwelijksceremonie. Ook kunnen er twee nummers aan elkaar gespeeld worden, bijvoorbeeld beiden een eigen melodie bij binnenkomst met een naadloze overgang. Een ander voordeel is dat Gijs zich kan aanpassen aan de timing van de gebeurtenissen tijdens de ceremonie. Niemand weet precies van tevoren hoe lang de binnenkomst of het tekenen zal duren. Vaak is een lied op cd/mp3 al afgelopen wanneer de vierde getuige zijn/haar handtekening zet. Gijs past zich volledig aan en kan muziek langer of korter maken zodat de ceremonie gestroomlijnd verloopt.

EXTRA INFORMATIE

Ieder optreden is inclusief digitale piano met witte ombouwvleugel en een glasheldere en flexibele Bose geluidsset voor een optimale verdeling van het geluid, geschikt voor elke ruimte en zelfs buiten. De opbouwtijd bedraagt ongeveer 15 minuten. Als op de locatie een piano of vleugel aanwezig is, is dat uiteraard ook een optie.

Een boeking is inclusief het volgende:

  • Pianist die elk gewenst nummer kan spelen
  • Een Roland Stage Piano
  • Witte ombouwvleugel, geschikt voor elke locatie (zowel binnen als buiten)
  • Bose geluidszuil met glasheldere kwaliteit, geschikt voor ruimtes tot circa 300 man
  • Geluidsman/technicus/aanspreekpunt op de locatie
  • Voorbereidingstijd (communicatie over afspraken, invulling van de nummers, repetities, nummerkeuze, etc)

gijs-van-winkelhof-los-angeles-summitlive